PASSPARTU

Doar genți din piele. Producție italiană.

Ne preocupă calitatea

Aproape de perfecțiune

Colecțiile noastre de produse sunt 100% Made in Italy, realizate din piele naturala de cea mai buna calitate respectând criteriile artizanale de producție dar în același timp în pas cu ultimele noutăți din lumea modei.

Vrem sa te ajutam sa găsești accesoriul perfect pentru tine, misiunea noastră este sa fim mereu la curent cu ultimele tendințe,de aceea acordăm atenție fiecărui detaliu, astfel încât tu sa te poți bucura de un produs premium de cea mai buna calitate și nu în ultimul rând de un raport calitate/preț optim.

Pentru aproape orice ocazie sau preferință

Concepute să se potrivească

Colecțiile Passpartu sunt caracterizate de o mare varietate de produse și aduc împreuna genți de mana, genți de umăr, poșete de umăr, plicuri, rucsacuri, portofele, toate realizate din piele naturala.

Vrem sa iți oferim un serviciu de cumpărare perfect și sigur în același timp, astfel încât sa te poți bucura de produsele noastre încă din prima zi.

Suport clienți în favoarea ta

Suntem aici pentru tine

Asa cum acordam mare atenție la alegerea produselor noastre, tot la fel acordam mare atenție ca tot procesul produselor sa fie de cea mai buna calitate pentru toți clienții noștri de la comanda pana la livrare produselor și după cu serviciul nostru de relații cu clienți.

Ce spun clienții despre noi

Mă bucur că v-am descoperit. Într-adevăr am un produs calitativ, bun din toate punctele de vedere care nu a costat o avere!
Raluca Dimescu
Sibiu
Vă mulțumesc pentru rapiditate și surpriza plăcută cu talonul de reduceri. Vă voi recomanda cunoscuților pentru că aveți produse de calitate!
Diana Vasiliu
Cluj