PASSPARTU

Am decis să reformulăm conceptul de geantă creând un produs care combină eleganța și versatilitatea într-un accesoriu perfect

Ne preocupă calitatea

Aproape de perfecțiune

Colecțiile noastre de genți sunt produse din piele naturala, realizând un produs de calitate dar care în același timp sa respecte criteriile artizanale de producție, doar în acest mod putem da unicitate fiecărei genți din piele naturala Passpartu.

Astfel încât tu să te poți bucura de un produs premium de cea mai buna calitate și nu în ultimul rând de un raport calitate/preț optim, si care sa fie în pas cu ultimele tendințe din lumea modei.

tool-working-with-genuine-leather
piele naturala
Pentru aproape orice ocazie sau preferință

Concepute să se potrivească

Colecțiile Passpartu sunt caracterizate de o mare varietate de produse și aduc împreuna genți de mână, genți de umăr, poșete de umăr, plicuri, rucsacuri, portofele, toate produse din piele naturala și în baza stilului tău la noi găsești produse casual, elegante, sportive sau de ocazie. 

Vrem sa te ajutam sa găsești accesoriul perfect pentru tine, de aceea misiunea noastră este sa fim mereu la curent cu ultimele tendințe și acordăm atenție fiecărui detaliu. 

Suport clienți în favoarea ta

Suntem aici pentru tine

La fel cum acordăm mare atenție la alegerea produselor, tot la fel acordăm mare atenție ca tot procesul de cumpărare pe situl passpartu.ro să fie de cea mai buna calitate, de la comanda pana la livrare produselor și după, cu serviciul nostru de relații cu clienți.

Vrem ca pe passpartu.ro sa iti oferim o experiență de cumpărare unică deoarece pentru noi fiecare client este special de aceea ne dorim ca experiența ta sa fie una foarte plăcută

Suport clienti